Thursday, October 4, 2007

Ο άτακτος και μικρός Νικόλας!


Που λετε ο μικρος Νικολας είναι ατακτο παιδι, καπνιζει, μιλαει στη ταξη, βρισκει δικεολογιες για να μη παει σχολειο, λερώνεται χωρις λογο και ολα αυτα χαρη στους αγαπητους φιλους Ρουφους, Μεξαν, Ιωακειμ, Κλοτερ, Ανιαν, Εντ, Αλσεστ, Ζοφρουα, Κλοτερ! και ο αγαπητος κυριος Σουπιας (Ντυπον). Α ναι παιζει με τα λεφτα, παραδειγμα: πεντε $ στα σκουπιδια!

7 comments:

scalidi said...

Τι όμορφα καινούρια χρώματα που έχει το μπλογκ σου!

Anonymous said...

Ααααα! Το «σπιτάκι σου» γίνεται όλο και πιο ωραίο. Το βάφεις με χρώματα, το στολίζεις με ωραία βιβλία, και σαν καλή οικοδέσποινα μας προσφέρεις τα γλυκά σου σχόλια.

Μπράβο Μάουρα, έχεις το πιο ξεχωριστό blog!

Σου στέλνω ένα χρωματιστό φιλάκι........

Anonymous said...

Μάουλα (τώρα λέω το όνομα σου λίγο καλύτερα) τι κάνεις;
Αυτός ο μικρός Νικόλας είναι πολύ άτακτος, εεε; Νομίζω ότι τα κοριτσάκια τελικά είμαστε πιο καλά και ήσυχα από τα αγοράκια.

Μμμμμμμμμμμμμμμαα!!!!!!

alef said...

Ολα τα καλά κοριτσάκια μαζί! Καλέ, πάρτυ έχουμε εδώ; Σταυρούλα, που ξέρεις κι εκτιμάς τα χρώματα! Ντανιέλα, που μας τα έμαθες εσύ! Νουβαντίτσα, οι πιο... εικαστικές κόκκινες και πράσσινες πατούσες και παλάμες του κόσμου!
Μαουράκι μου καλό τί ωραία που παίζουμε! Και που διαβάζουμε όμορφα βιβλία και γράφουμε σε όμορφα τετράδια! Να το θυμάσαι, ίδια τετράδια πήραμε εχθές και οι δυο! Και υποσχόμαστε (το άλεφ δηλαδή) ότι θα πάρουμε τα ίδια και στα άλλα κορίτσια του χαρούμενου μπλογκ σου! Μαρμελαδοφιλάκια που μας έμαθε και η νουβαντίτσα (θα την θυμάμαι την γιορτή σου, δεν την ξεχνώ, ξεχνάς γενέθλια φίλης σου; ΠΟΤΕ!)

ioeu said...

Άτακτε μικρέ Νικόλα,
έλα να τα μάθεις όλα!
απ' τη Μάουρα τη γλυκιά
κάτω από μια φυστικιά...


:)

maoura said...

Σταυρούλα σε ευχαριστώ πολύ!

Ντανιέλα αξιζεις 1 ποιημα:
ενα παιδακι
μεσα σε ενα
ποιματακι εχει
ενα γατακι!

νουβαντακι βρηκα φραουλενιο ,ονοιρεμενο,κερασενιο ονοματακι:φραουλιτσα!

αλεφ φιλάκια, αυτος ο βατραχος που ειναι;

alef said...

Αχ καρδούλα μου, κι εγώ ακόμα τον ψάχνω! Σκέτοι... βάτραχοι, όλοι! Πουθενά βάτραχος- πρίγκιπας! Εναν σκέτο βάτραχο (αλλά όμορφο) ελπίζω να τον έχω βρει ως τα γενέθλιά σου! Φιλάκια πολλά