Monday, November 5, 2007

ο υπεροχος και ανικητος σκυλος Ντομινίκ


Ο Ντομινικ ειναι ενας ατρόμητος σκύλος που ταξιδευει για να βρει την τυχη του ! Μου αρεσε γιατι ειναι ωραιο βιβλιο και περιπετιωδης! Ο Ντομινικ εχει παρεα ενα κονταρι που τον κανει ανίκητο ! Οι εχθροι του ειναι η Συμμορια της Δευτερας Παρουσιας! Στο τελος παντρευτηκε μια ομορφη σκυλιτσα!

8 comments:

Anonymous said...

Για σου Μάουρα. Ο τρόπος που σχολίασες το βιβλίο με κάνει να θέλω να το αγοράσω. Μπράβο. Είμαι σίγουρος πως αυτό θα είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο!

alef said...

Μαουράκι μου, καλό, χαθήκαμε λίγο, τί μου κάνεις; Και τι ωραία η παρουσίαση του βιβλίου, μας κάνεις όλους να θέλουμε να το διαβάσουμε! Το ξέρεις ότι ο κύριος hdd345f στο μπλογκ μου με ευχαρίστησε για την παραπομπή στο υπέροχο δικό σου; Μ' ευχαριστούν για το χατίρι σου, μάτια μου! Αχ νάξερες πόσο πολύ σ' αγαπώ! Σε γλυκοφιλώ και αναζητώ εναγωνίως τα... βατραχάκια μας (μπα, πιο καλά τα βιβλία, άκου με που σου λέω!) η φίλη σου άλεφ

maoura said...

αλεφακι μου καλο ευχαριστω πολυ αλλα για να σε ευχαριστισω πιο πολυ θα σου κανω 1 ζωγραφια:@--->--->---την ειδες την ζωγραφια που σου εδωσα με ταχυδρομο τον μπαμπα μου;ξερεις ποια ε;εκεινη με τα χρωματιστα βιβλια!χρωματιστα δεν ηταν τα βιβλια;πολλα φιλια φιλια!...και τα σχετικα!να εισε καλα!

maoura said...

γεια σας κύριε hdd345f, ευχαριστω για τα καλα σας λογια!

scalidi said...

Γεια σου, Μάουρα. Φαίνεται να είναι ωραίο βιβλίο και με χαρούμενο τέλος. Δυστυχώς δεν το έχω διαβάσει. Φιλιά πολλά. Ελπίζω το σχολείο σου να πηγαίνει καλά :)))))))))))

librarian said...

Μικρή μου maoura καλωσόρισες στον κόσμο του βιβλίου και ελπίζω οι αναγνώσεις να σε συντροφεύουν σε όλη σου τη ζωή. Ομολογώ ότι ζηλεύω που μπήκες στον κόσμο του βιβλίου τόσο δυναμικά από τόσο μικρή αλλά ποτέ δεν είναι αργά να μπεις σε αυτόν το μαγικό κόσμο (με παρηγορώ), δε νομίζεις; Σαν άπληστη βιβλιοφάγος που είμαι και εγώ, θέλω να σου προτείνω δύο βιβλία που πιστεύω ότι σίγουρα θα σου αρέσουν. Το ένα είναι το Χάρτινο κάστρο από τις εκδόσεις Κάστωρ και το άλλο είναι το Παρανομύθι από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Αν πάλι τα έχεις διαβάσει ήδη θα περιμένω να δω το σχολιασμό σου στο μπλογκ σου.
Μη ξεχνάς να μας προτείνεις βιβλία σε εμάς που θέλουμε να μείνουμε για πάντα παιδιά.
Σε φιλώ.

maoura said...

ευχαριστω πολυ , λιμπραιαν.

librarian said...

:)